Csoportjaink

Józanságmegtartó és kereső

Mindenkit szeretettel várunk, akik szabadulni kívánnak függőségeiktől. A csoport célja, hogy együtt fejlődjünk önismeretben és egyéb kompetenciákban, pl.: empátia, őszinteség, segítségkérés stb. Amennyiben egy remek csoport tagja szeretnél lenni, látogass el hozzánk!

 Utógondozó 

Egy csoport azoknak a felépülőben lévő szenvedélybetegeknek, akik már komoly eredményeket tudnak felmutatni és képesek arra, hogy elkötelezzék magukat életmódjuk hosszú távú megváltoztatása mellett. Az absztinencia a valódi változás gerince és sarokköve.

Biblia csoport

Református intézményként fontosnak tarjuk, hogy a szakmai munkánk mellett lelki, spirituális értékeket is továbbadjunk. Gyere el, ha nyitnál Isten felé, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá…

Szabadidős tevékenység

Ping-pong, csocsó, társasjáték. Ezek az alkalmak új közösségek kialakulását teszik lehetővé, ahol a mozgás és a játék öröme tartja egyben a csoportot.

Hozzátartozói csoport

Fontosnak tarjuk, hogy a szenvedélybetegek közvetlen környezetében élők is megértsék azt, hogy szerettük mikkel küzd. A csoport keretein belül foglalkozunk azokkal a megoldásokkal, amik a hozzátartozóknak lehet segítség.

Bővebben…katt