Csoportjaink

Józanságmegtartó és kereső – szerdánként

Mindenkit szeretettel várunk, akik szabadulni kívánnak függőségeiktől. A csoport célja, hogy együtt fejlődjünk önismeretben és egyéb kompetenciákban, pl.: empátia, őszinteség, segítségkérés stb. Amennyiben egy remek csoport tagja szeretnél lenni, látogass el hozzánk!

 

Utógondozó 

Egy csoport azoknak a felépülőben lévő szenvedélybetegeknek, akik már komoly eredményeket tudnak felmutatni és képesek arra, hogy elkötelezzék magukat életmódjuk hosszú távú megváltoztatása mellett. Az absztinencia a valódi változás gerince és sarokköve.

Biblia csoport

Református intézményként fontosnak tarjuk, hogy a szakmai munkánk mellett lelki, spirituális értékeket is továbbadjunk. Gyere el, ha nyitnál Isten felé, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá…

Bátran alkoss csoport

Az embereknek hatalmas segítség lehet, hogy valamivel el tudják terelni a gondolataikat a magánéleti problémáikról akár a függőségeikről. Segítség lehet számukra, hogy egy szakember segítségét tudják közben kérni, minden következmény nélkül el tudják közben mondani problémáikat. A csoport fő célja, hogy jó kedvben és jó hangulatban teljen el a foglalkozás. Az alkotások elvihetők.

Kreatív fotós csoport

Felépülőknek fotós csoport, mely a tanult kompetenciákra épül. Lesz, hogy szimbólumokban kell gondolkodni, és lesz mikor alkotni kell. A közösség erejét használjuk a kreatív gondolkodás fejlesztésére, mely segíthet egy nehezebb életszakaszban.

Mozi délután, minden páros PÉNTEKEN

Igazi mozifilmeket vetítünk, akár kérésre is. Lehetőség van a filmről vetítés után beszélgetni.

Majd ha Én mesélek…

Életút, havonta az első szerdán 16 órától.

Hozzátartozói csoport

Fontosnak tarjuk, hogy a szenvedélybetegek közvetlen környezetében élők is megértsék azt, hogy szerettük mikkel küzd. A csoport keretein belül foglalkozunk azokkal a megoldásokkal, amik a hozzátartozóknak lehet segítség.

Bővebben…katt

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.